Refectocil

Afiseaza: 1-2 din 2 produse

 Filtre

Selectia ta:

Pret: 50 - 100 ×
 

RefectoCil este un brand lider mondial încă din anul 1930 cu originile in Viena unde hair expert-ul vienez Gschwentner a făcut experimente  cu dezvoltarea propriilor culori de păr în 1930, deoarece era nemulțumit de ceea ce avea de oferit piața. În acest fel a  lansat prima vopsea profesională de păr și anume RefectoCil. Fiii săi au început apoi sa facă produsul cunoscut la nivel internțional pentru calitatea sa înalta. Rainer Deisenhammer a preluat compania în anul 2004 și a început dezvoltarea unei companii austriece , GW Cosmetics, prin achiziționarea Weinzierl. Astăzi RefectoCil aparține GW Cosmetics GmbH, sub conducerea Mag. Rainer Deisenhammer , furnizand  peste 150 de clienți in 65 de țari din întreaga lume. Gama de produse RefectoCil este destinată exclusiv nevoilor de coafură și machiaj ale specialiștilor și profesioniștilor.

De la extravagant la natural, gama cuprinzătoare de vopsea cremă de păr  perfectionează fiecare aspect și subliniază stilul personal. Forma și culoarea durează pana la 6 săptămani, în mod natural impermeabil și rezistent la apă.

 Nuanțele de gene si sprancene RefectoCil au fost dovedite și recunoscute datorită milioanelor de aplicări de succes, ca produs de varf, de mai bine de 70 de ani.

Refectocil este mandru să fie asociat cu The Amy Foundation, o organizație non-profit, din Western Cape, care dezvoltă și împuternicește tinerii care trăiesc în comunități nevoiașe.

 

Suport clienti Luni - Vineri / 9:00 - 17:00

+40754575198 office@ilashes.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!